100 tak med hårbørsten før sengetid

Jeg blir sittende igjen i biblioteket sammen med deg når de andre går. Du leser tegneserier selv om du kanskje egentlig skulle ha lest til eksamen. Etter en stund legger du armen rundt meg og jeg blir liggende med bena i sofaen og hodet mot brystet ditt. I ettertid kan jeg villig innrømme at det ikke er den beste stillingen for korsryggen, men jeg ville ikke si noe.

Jeg leser og kan ikke annet enn å la meg inspirere. Det er noe med å kunne fremstå som søt og uskyldig, men også ha en frekk og nysgerrig side. Men nå skal det sies at den nysgjerrigheten som hun en gang hadde går over i søken etter noe. Men etterhvert som jeg leser blir jeg nysgjerrig selv. Jeg merker at jeg begynner å lese raskere. Jeg vil så gjerne vite mer om denne unge jenta.

Vi sitter sånn en stund, du og jeg. Vi sier ingenting, men du stryker meg forsiktig på skulderen nå og da. Hver gang du flytter armen din nærmere ansiktet mitt kysser jeg den forsiktig, og du svarer med å klemme lett på armen min. Hårene på armen din kiler lett mot leppene mine, og jeg blir liggende å stryke på deg med den ene hånden og holde boka oppe med den andre.

“Er det noe action, da?”, spør du etter en stund.
“Mhm, masse”, mumler jeg raskt.

Jeg blir inspirert og lar tankene vandre. Jeg fantaserer om hvordan jeg skulle forført deg. Hvordan jeg skulle ha kommet gående mot deg med det perfekte smilet, holde blikket ditt akkurat passe lenge. Hva jeg skulle ha sagt som vekket interessen din. Hva jeg skulle ha hatt på meg som fikk øynene dine til å lyse opp av synet, uten at det ble for utfordrende.

Det er kanskje ikke så rart at jeg på et punkt puster litt raskere enn normalt. Du stryker meg i nakken. Sakte og forsiktig. Jeg får gåsehud over hele kroppen når du gjør sånt. Jeg prøver å late som om jeg er oppslukt av boka, men jeg må innrømme at du satte meg ut et lite øyeblikk. Du merket kanskje det selv på måten jeg pustet. Hvordan jeg plutselig pustet litt raskere enn vanlig da du berørte øreflippen min.

Jeg fantaserer om hvordan det hadde vært å kysse deg. Å ha sex med deg. Kjenne at du presser meg oppetter en vegg, hendene dine på hoftene mine og leppene dine mot halsen min. Hvordan det hadde vært å sitte på knærne foran deg med hendene mot lårene dine. Det hadde vært så jævlig deilig.

Jeg prøver å lese saktere. Late som om jeg har mange sider igjen, når sannheten er at jeg har fem sider igjen av hele boken. Jeg ligger godt og jeg har det veldig bra. Og jeg både håper og tror at du også koser deg. Etter to timer legger jeg fra meg boken, titter opp på deg og smiler.

“Bra bok?”, spør du mens du fortsatt har blikket rettet ned mot boka i fanget.
“Ja, veldig bra”, svarer jeg og smiler enda mer.